Zijn vijverstofzuigers het waard?

Als u geen overschot aan vuil in uw vijver wilt, is een vijverstofzuiger de beste en gemakkelijkste manier om uw vijver schoon te houden. vijverstofzuigers kunnen al het vuil en smurrie op de bodem van uw vijver opzuigen, zodat u dit niet handmatig hoeft te doen. Periodiek vijverzuigen vermindert de opbouw van slib en organisch afval aanzienlijk. Het water blijft helder en schoon en je zult waarschijnlijk minder algenproblemen hebben.

Ja, vijverstofzuigers zijn de snelste en beste methode om uw vijver schoon te maken. Ze zijn een onmisbare, probleemloze manier voor vijverbezitters om de essentiële gezondheid van hun vijvers te behouden. Het gebruik van een vijverstofzuiger heeft veel voordelen ten opzichte van methoden zoals het gebruik van een net of slibverwijderaars. Het handmatig verwijderen van slib kan een tijdrovende klus zijn, vaak met het legen van de vijver, wat verstorend is voor het ecosysteem van uw vijver.

Door een visvijverstofzuiger te kopen, zoals een Oase Pondovac, kunt u slibopbouw snel verwijderen met zuigkracht tot een diepte van 250 cm, afhankelijk van het gekochte vijvervacuümmodel. Met het schema met twee tanks kunnen ze de continue uptijd naderen zonder dat de gebruiker het vacuüm ooit hoeft te kantelen om het te legen. Zware vijverstofzuigers kunnen zowel groter vuil als vijverslib verwijderen, zodat u het grootste deel van het bodemafval van uw vijver in één sessie kunt verwijderen. Stofzuigers op instapniveau hebben deze mogelijkheid meestal niet, omdat ze slechts een opslagkamer bieden die slib opvangt en handmatig moet worden geleegd zodra deze vol is.

Budget-vijverstofzuigers gebruiken de kracht van water uit een tuinslang om een door water aangedreven vacuüm in de zuigstaaf te creëren. Een hoger debiet betekent dat uw vijverreiniger in een korter tijdsbestek meer gallons per uur kan filteren. Een van de beste eigenschappen van dit vijvervacuüm is het tweekamersysteem voor zowel opvang als afvoer. We hebben deze vijverstofzuiger gebruikt voor allerlei verschillende vijvers, variërend van grote koivijvers tot kleine beplante vijvers, met geweldige resultaten.

Als deze klus niet wordt ondernomen, zullen onvermijdelijk voedingsniveaus toenemen en zal uw vijver waarschijnlijk last hebben van algenbloei, slechte waterkwaliteit en gezondheidsproblemen van vissen. Handmatige stofzuigers hebben over het algemeen iets langer nodig om te gebruiken dan elektrische, maar om eerlijk te zijn, je zwembad stofzuigen is niet iets dat je supersnel kunt doen, wat je ook gebruikt. U moet ervoor zorgen dat het netsnoer lang genoeg is om op uw lichtnet aan te sluiten, en de slang zelf moet lang genoeg zijn om het laagste dieptepunt van uw vijver te bereiken. De meeste op bacteriën gebaseerde verwijderaars werken alleen bij warmere temperaturen, terwijl een vijverstofzuiger zowel tijdens de zomer- als wintermaanden kan worden gebruikt.

De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld. Als je ooit hebt geprobeerd een vijver met de hand schoon te maken, weet je hoe moeilijk het hele proces kan zijn, omdat je de vis moet verwijderen, de vijver moet legen, schoonmaken en dan alles er weer in moet doen. Lees hieronder verder voor meer informatie over de beste vijverstofzuigers, hoe ze precies werken om uw vijver op te ruimen, en welke functies u het meest moet overwegen bij het kopen van een nieuwe. Oase Pondovacs, op voorraad bij World of Water, reinigt uw vijver snel en efficiënt met minimale verstoring van uw waterleven.

Helaas is dit niet iets dat u kunt vermijden, aangezien bijna alle waterstofzuigers erg elektrisch hongerig zijn om de grote hoeveelheid zuigkracht en circulatie die nodig is voor een efficiënte reiniging van stroom te voorzien.

Leave Reply

All fileds with * are required