Wat is de beste stofzuiger voor een ingegraven zwembad?

Houd uw zwembadwater schoon en vrij van vuil met de Intex 28620EP draagbare zwembadreiniger. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen voor bovengrondse zwembaden en wordt geleverd met een supersterke zuigkracht aangedreven door een oplaadbare batterij. Bovendien wordt de stofzuiger geleverd met een extra lange aluminium schacht die tot 94 inch kan worden verlengd, waardoor het gemakkelijk is om diep in het water te reiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij vast komt te zitten. Het wordt zelfs geleverd met twee verwisselbare opzetborstels om aan al uw behoeften te werken.

Bovendien treedt de automatische uitschakelfunctie in werking wanneer het vacuüm voor de veiligheid niet in water wordt ondergedompeld. De Zodiac MX6 automatische zuigzijde zwembadreiniger stofzuiger is de perfecte reiniger voor uw ingegraven en bovengronds zwembad. Het ontwerp met laag debiet is ideaal voor zwembaden met pompen met 2 snelheden of pompen met variabele snelheid, en de cyclonische zuigkracht is krachtig genoeg om grof vuil en hardnekkig vuil op te vangen. Het robuuste baanontwerp maakt het ook mogelijk om muren te beklimmen en moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken.

Voor een schoon zwembad met minder werk, zeg hallo tegen de AIPER draadloze robotzwembadreiniger met dubbele aandrijfmotoren. Deze zwembadstofzuiger is volledig draadloos en snoervrij, perfect voor gebruik op 30 voet bovengrondse zwembaden en ingegraven zwembaden met vlakke bodem. De AIPER-reiniger is voorzien van dubbele motoren die zorgen voor zuigwerking, ideaal voor het opzuigen van fijne bladeren en deeltjes uit uw zwembad. Het beschikt ook over twee onafhankelijke schrapers die effectief vuil en sediment van boven naar beneden verwijderen.

Als je een klein zwembad hebt, vind je het misschien niet erg om een paar keer per week een handmatige stofzuiger te duwen, maar degenen die hands-off reiniging willen, geven misschien de voorkeur aan een automatische of robotstofzuiger. Houd er wel rekening mee dat hoe meer bewegende delen een zwembadstofzuiger heeft, hoe meer onderhoud het nodig heeft, en hoe groter de kans dat het kapot gaat. Kijk wat er werkelijk aan de hand is tijdens uw hele schoonmaakervaring met deze zwembadbladstofzuiger die speciaal is ontworpen voor degenen die veel groen op de bodem van hun zwembaden zien. Handmatige zwembadstofzuigers zijn over het algemeen honderden dollars goedkoper dan automatische zwembadstofzuigers.

De 36-inch rubberen schijf geeft de G3 de mogelijkheid om zonder enige hik over lichten en filters te komen, en stelt hem zelfs in staat om in krappe ruimtes te stoppen die andere stofzuigers niet kunnen bereiken. Naast een hele reeks handmatige zwembadstofzuigers, er zijn ook robotstofzuigers die het fysieke werk dat nodig is voor zwembadonderhoud verminderen. Een 10,5-inch vacuümkop voor grote oppervlakken en een spleetmondstuk voor krappe ruimtes maken dit een veelzijdige keuze. Deze robotzwembadstofzuiger kan uw zwembad doorgaans in minder dan twee uur reinigen, en het biedt zelfs een automatische planningsfunctie, zodat u het elke dag, om de andere dag of elke derde dag schoon kunt maken.

Goedkopere modellen gaan slechts twee tot drie seizoenen mee, terwijl een duurder vacuüm naar verwachting drie tot vijf seizoenen zal functioneren. Houd er rekening mee dat zowel deze skimmer als de automatische stofzuiger van Intex zijn gebouwd om te integreren met Intex bovengrondse zwembaden, dus als uw zwembad is gemaakt door een andere fabrikant, mogelijk moet u een slangadapter aanschaffen om deze items te gebruiken. Wij geloven dat de Dolphin Nautilus CC Plus de beste zwembadstofzuiger is voor de meeste mensen; echter, als u bereid bent wat meer uit te geven, dan wilt u kiezen voor het Premier-model van het bedrijf. Veel zwembadstofzuigers hebben voor gebruik zuigkracht van een pomp nodig, maar dit model bespaart u het gedoe van het rondslepen van een slang, dankzij het ontwerp op batterijen.

Terwijl de meeste automatische zwembadstofzuigers eruitzien als rechthoeken op wielen, heeft de Blue Wave Pool Blaster Fusion PV-10 de vorm van een huishoudelijke stofzuiger. Pool Supply Portable Deluxe Jet is een krachtige en gebruiksvriendelijke zwembadstofzuiger waarmee u uw zwembad of spa in een mum van tijd kunt behouden. De kop heeft stijve polypropyleen borstelharen langs de randen om vuil te vegen en algen weg te schrobben, en de vacuümpoort past op standaard 1,25- en 1,5-inch vacuümslangen (niet inbegrepen).

Leave Reply

All fileds with * are required