Kan ik een nat/droge stofzuiger gebruiken voor een vijverstofzuiger?

Hoewel u een vijverstofzuiger kunt kopen die bedoeld is voor het reinigen van vijverafval, zijn er geen extra kosten nodig - en extra bulk in opslag - als u al een nat-droge stofzuiger in huis heeft. Wanneer de zak uit een bus wordt gehaald, kunt u deze veilig gebruiken om water op te zuigen. Het vermogen van een winkelstofzuiger om water op te zuigen, voorkomt dat u handdoeken gebruikt om water op de vloer op te nemen of te proberen het weg te vegen. Een winkelstofzuiger werkt zelfs als een pomp om grotere hoeveelheden water in een bad, douche, zwembad, aquarium of tuinvijver te verwijderen.

Deze vijverstofzuiger verbruikt tussen de 1.200 en 1.400 watt vermogen elke keer dat u hem gebruikt, en hij heeft een bedrijfsspanning van 110 tot 120 volt bij 60 Hz. Er is ook een blaasfunctie met deze stofzuiger die het gemakkelijk maakt om langs de zijkanten van uw vijver schoon te maken om los vuil weg te krijgen om te voorkomen dat het in het water terechtkomt. Het hecht meestal direct aan de bodem en zijkanten wanneer u uw jaarlijkse vijverreiniging uitvoert, en dit verkleint de kans op verstoring van de vissen of planten. Er is een zuigslang van 13 voet met een wandverlenging waarmee u overal in uw vijver plekken tot 1,8 meter diep kunt bereiken.

Hoewel u een commerciële vijverstofzuiger zou kunnen kopen, is het veel goedkoper om er zelf een te maken als u over het juiste gereedschap beschikt. U zult uw vijverstofzuiger waarschijnlijk minstens een of twee keer moeten verplaatsen wanneer u hem gebruikt, dus de mobiliteit en het gewicht zullen een grote rol spelen in deze factor. Dit maakt het uitstekend geschikt voor grote vijvers, en het wordt geleverd met een motor van 5,5 pk die u uitstekende reinigingsmogelijkheden biedt om ervoor te zorgen dat elke hoek van uw vijver helder en schoon blijft. Een winkelstofzuiger kan ook worden gebruikt voor andere soorten vuil, zoals bladeren en andere ongewenste items in uw vijver.

U kunt een buitenbank bij uw vijver opzetten om u te helpen deze schoon te maken en tegelijkertijd een fijne plek te geven om te zitten en te ontspannen. Je krijgt een snoer van 10 voet, een slang van 5 voet en drie verlengstangen die je een gecombineerd reinigingsbereik van 17 voet geven, en je kunt verder reiken zonder je vijverstofzuiger op te pakken en te verplaatsen. De slang is maar liefst 13 voet lang, en dit geeft je meer dan genoeg lengte om zonder problemen de verste hoeken van je vijver te bereiken. Een van de beste dingen van vijverstofzuigers is het unieke vermogen om het vuil dat aan de zijkanten en bodem van de vijver vastzit op te breken.

De slang heeft een duidelijk gedeelte, zodat u precies kunt zien wat u opzuigt terwijl u uw vijver schoonmaakt. Iedereen die op zoek is naar een leuk idee voor zijn terras, zou moeten overwegen om een kleine vijver aan te leggen en deze hoogwaardige vijverstofzuiger van Kuppet te kopen om het schoon te houden. De intelligente apparaatbesturing maakt het mogelijk om de vijverstofzuiger te activeren, opnieuw op te starten en te legen zonder extra input van u.

Leave Reply

All fileds with * are required