Hoe heet een zwembadstofzuiger?

Drukzwembadstofzuiger Ook bekend als drukreinigers, deze reinigers werken net als stofzuigers aan de zuigzijde, ook met behulp van de filtratiepomp van het zwembad om de stroom te leveren. Een zwembadreiniger aan de zuigzijde laat vuil, zand en stof door, maar kan verstopt raken door relatief grote spullen. Wanneer dit gebeurt, is het down and out voor de telling totdat je de rommel hebt opgeruimd. Daarom is een zuigzijreiniger perfect voor zand en slib, maar niet zo goed voor groter vuil.

Zwembadreinigers met zuigfunctie zijn in wezen een automatische versie van een handmatige zwembadreiniger. Ze sluiten aan op een vergelijkbare manier als een handmatige zwembadreiniger, het water door de skimmermand en het filter van het zwembad persen. Het grootste verschil is echter dat ze zich zelfstandig over de zwembadvloer bewegen. Met deze extra functie hoeft u niet in de hete zon te staan en de apparatuur te begeleiden.

Bij automatische zwembadreiniging draait alles om gemak. Om ervoor te zorgen dat uw zwembadreinigingskabel niet knikt, rolt u hem aan het einde van het seizoen op als een tuinslang. Zodra de reinigingsbus in een stopcontact is gehaakt, hoeft u alleen maar de stofzuiger in de caddy te steken en in het zwembad onder te dompelen. Nu je een krachtige sifon hebt gebouwd met behulp van je filtersysteem, kun je de vloer van je zwembad stofzuigen.

Recirculatie- of afzonderlijke vacuümpompen mogen niet worden gebruikt voor vacuümdoeleinden bij een vermogen van meer dan 3 pk. Er moet een stofzuigsysteem beschikbaar zijn dat bezinksel van alle delen van de zwembadbodem kan verwijderen. Het enige dat nodig is zodra het vacuüm aan de pomp is bevestigd, is om de wielsnelheid te testen en de straal aan de achterkant aan te passen voor optimale wandklimmen. Een handmatige zwembadstofzuiger wordt bevestigd aan een lange paal die door de gebruiker buiten het zwembad wordt gehouden en over de te reinigen oppervlakken wordt gedreven.

Pansini; het was de eerste echt automatische zwembadreiniger en werd door Pansini aangeprezen als effectief om het schuim, vuil en andere ophopingen van zowel de bodem als de zijwanden van een zwembad te verwijderen om vreemd materiaal in het water te verspreiden voor verwijdering daaruit door een normaal pompfiltersysteem van het zwembad. Als het water troebel wordt, geef het dan een paar uur om zich te hervestigen, kom dan terug en stofzuig opnieuw, herhaal indien nodig. Kies uit verschillende reinigingscycli, of u nu snel moet schoonmaken voordat gasten arriveren voor een soiree bij het zwembad of een grondige reiniging nadat een stortregen ontelbare bladeren in uw zwembad heeft afgezet. Ze hebben een mechanisme dat een start-en-stop-pulserend effect creëert dat de reiniger helpt behendig rond uw zwembad te bewegen.

Deze reinigers worden aangesloten op de skimmer of speciale zuigleiding van uw zwembad en gebruiken de kracht van de pomp van uw zwembad om vuil op te zuigen. Puin dat door dit type vacuüm wordt opgepikt, wordt opgeslagen in een op zichzelf staande zak, maar ze zijn beter in het opvangen van groter vuil dan klein, en maken de vloer meestal beter schoon dan de muren. Deze reinigers zijn onafhankelijk van het hoofdfilter en pompsysteem van het zwembad en worden gevoed door een afzonderlijke elektriciteitsbron, meestal in de vorm van een set-down transformator die op ten minste 3,0 m van het zwembad wordt gehouden. De voorloper van de huidige zwembadreinigers waren stortbakreinigers; ze zijn ontwikkeld vanwege de noodzaak om zwembaden en stortbakken schoon te maken.

Stofzuigers aan de drukzijde worden bevestigd aan de drukzijde van uw filterpomp en bewegen rond met behulp van de waterdruk voor kracht.

Leave Reply

All fileds with * are required