Vijver reinigen stofzuiger?

Resultaten 1 - 16 van 1000+ · Deze stofzuiger is effectief bij vijvers met een waterdiepte tot 6 voet, Deze stofzuiger is effectief bij vijvers met een water. De Oase PondoVac 5 neemt de beste eigenschappen van het vorige model en maakt ze nog beter. De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld. Het wordt geleverd met een zuigslang van 16 voet en een afvoerslang van 33 voet voor eenvoudige vijverreiniging.

De zuigmotor zuigt tot 1500 gallons per uur. De pomp is krachtig genoeg om het afvoerwater tot 18 voet hoog te sturen. Je beweegt de telescopische toverstaf rond de vijver om slib en puin op te zuigen. De toverstaf kan zo diep gaan als 16 voet.

Het netsnoer is 40 voet lang. Het wordt geleverd met een elektrische borstel en een reinigingskop op wielen. Ik heb een oase-vijver Vac 4en hij zuigt maar ongeveer 15 seconden op, dan stopt hij en soms keert de zuigkracht om? Het duurt erg lang om mijn vijver van maximaal 3000 gal te stofzuigen. Eventuele suggesties Beveel je de Matala power cycloon nog steeds aan voor een vijver van 275 gallon die 110 x 60 en 7 voet diep in het midden is en geloof je dat de Oase 5 een overweging is in vergelijking met de Matala.

Borstelharen aan het uiteinde van hulpstukken zijn ook erg handig voor het verwijderen van vuil dat is gevangen in scheuren en plooien van de vijverfolie, maar zullen uw water ook troebel maken, dus een tweede reiniging kan nodig zijn. Een van de beste eigenschappen van dit vijvervacuüm is het tweekamersysteem voor zowel opvang als afvoer. Dit zou een groot vacuüm opleveren als constante werking vereist is, of als u een zeer grote vijver heeft die meer bereik vereist in termen van zowel aanzuiging als afvoer. Als je niet wilt rommelen met een slang om je kleine vijver schoon te maken, maar je wilt meer zuigkracht dan de Polaris Spa Wand je kan geven, bekijk dan de Intex 28620EP oplaadbare handstofzuiger (vind hem hier op Amazon).

Het schoonhouden van uw tuinvijver kan een hele klus zijn, vooral als u last heeft van grote hoeveelheden vijverslib en ophoping van puin. Zelfs in schoon ogende vijvers is er een continue verzameling fijne deeltjes die zich op de bodem nestelt. Helaas is dit niet iets dat u kunt vermijden, aangezien bijna alle waterstofzuigers erg elektrisch hongerig zijn om de grote hoeveelheid zuigkracht en circulatie die nodig is voor een efficiënte reiniging van stroom te voorzien. We hebben deze vijverstofzuiger gebruikt voor allerlei verschillende vijvers, variërend van grote koivijvers tot kleine beplante vijvers, met geweldige resultaten.

Als u zwaar vuil ophoopt, vooral in een vijver met vissen, is een vijverstofzuiger een betere optie om bodemmest snel en effectief te verwijderen. Dode algencellen, plantenfragmenten, vast visafval en niet opgegeten visvoer vormen een rottende sliblaag in vijvers en watertuinen. De PondoVac Classic testte dit vacuüm in een slibzware vijver van 2000 gallon en heeft goed werk geleverd door bodemmodder en slib te verwijderen. Bij het kiezen van een vijverstofzuiger moet u ook rekening houden met de slanglengte in vergelijking met de maximale zuigdiepte.

Door de royale afmeting van de afvoer kunt u indien nodig afvalslib op grote afstand van uw vijverwater verwijderen. vijverstofzuigers doen precies wat u denkt dat ze doen: ze zuigen slib en puin op van de bodem van vijvers, meren, fonteinen, aquaria en zwembaden. Hoe hoger de GPH-waarde, hoe sneller het vacuüm water kan laten stromen, wat handig kan zijn als u het apparaat ook wilt gebruiken voor afvoer, waterverversing of gewoon snellere allround reiniging.

Leave Reply

All fileds with * are required