Pond vacuum beoordelingen?

OASE PondoVac 4 (Beste overall) · 2.Matala Power-Cyclone vijverstofzuiger (Heavy Duty) · 3.Houd er rekening mee dat elektrische stofzuigers ook elektrische stroomvereisten hebben. Helaas kan dit voor de meeste stofzuigers behoorlijk hoog zijn - meer dan 1.000 watt -. Dat betekent dat het een beetje duur kan zijn om uw elektrische stofzuiger voor een langere periode te laten werken. Deze krachtige vijverstofzuiger met dubbele kamer van OASE is een upgrade ten opzichte van de geliefde PondoVac Classic.

Dankzij de krachtige motor van 1800 watt, twee kamers en automatische ontlading kunt u snel door het reinigen gaan zonder te hoeven wachten tot de stofzuiger u inhaalt. De stofzuiger is gebouwd met voldoende zuigkracht om helemaal tot 18 voet te reiken, terwijl je met de 26 voet zuigslang ver in het midden van ruime vijvers kunt reiken. Voors· Extreem krachtige zuigkracht · Maximale diepte van 18 voet· Automatische ontlading· Transparante buissecties Het ontwerp met één kamer van dit vacuüm betekent dat u moet schakelen tussen aanzuiging en afvoer. De Muck Vac zuigt automatisch 40 seconden aan en ontlaadt vervolgens gedurende 20 seconden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verstoppingen door overzuigen.

Houd er rekening mee dat hoewel dit vacuüm slechts matig zwaar is met 25 pond, hij niet met wielen wordt geleverd. Dat betekent dat je behoorlijk wat kracht moet hebben om dit vacuüm rond te verplaatsen, of een kar om hem door de tuin te duwen. Nadelen · Werkt slechts tot 5 voet diep· Geen wielen· Schakelt automatisch elke minuut 20 seconden uit OASE omzeilt de beperkingen van de constructie met één kamer door de pomp elke 15 seconden automatisch van aanzuiging naar afvoer te laten schakelen. De PondoVac 3 is een iets lichter alternatief voor OASE's PondoVac 4, maar het biedt veel van dezelfde ontwerpaspecten die de PondoVac 4 tot onze algehele favoriete vijverstofzuiger maken.

. Toch wordt het geleverd met hetzelfde transparante gedeelte, zodat u uw reinigingsinspanning kunt controleren en dankzij de maximale zuigdiepte van 7 voet is dit vacuüm net zo geschikt voor diepere vijvers. Daarmee krijg je ongeveer 15 seconden zuigkracht voordat je het vacuüm uit de vijver moet halen en het opgevangen water door een filter moet dumpen (niet inbegrepen). De zuigkracht is zeer beperkt, vooral voor vijvers dieper dan ongeveer 3-4 voet diep.

Bovendien kan het behoorlijk omslachtig zijn om het vacuüm uit het water te trekken en het elke 15 seconden handmatig af te tappen als u een groter gebied probeert te bedekken. Nadelen · Moet elke 15 seconden handmatig worden afgetapt · Zeer beperkte zuigkracht voor vastzittende grimmige vijverstofzuigers bestrijken een breed scala aan ontwerpen voor elke vijver en elk budget. Tweekamervijverzuigers zoals de OASE PondoVac 3 en PondoVac 4, evenals de zware Matala Power-Cyclone, zijn perfect voor aquarianen met grote waterpartijen en veel vastzittend vuil om schoon te maken. Hallo daar, mijn naam is Christopher en ik ben de maker en redacteur van deze site.

Ik heb de afgelopen 23 jaar succesvolle aquaria gehad. Mijn missie is om te onderwijzen, te informeren en te entertainen over alles wat vis is. Matala Power-Cyclone Pond Vacuum Ons winnende product op de lijst met beste zwembadstofzuigers is de POOL BLASTER Rechargeable Pool-Cleaner. Als we naar de kenmerken en kwaliteit kijken, kunnen we zeggen dat het product terecht in onze categorie met de beste prijs-kwaliteitverhouding valt.

De Oase PondoVac 5 neemt de beste eigenschappen van het vorige model en maakt ze nog beter. De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld. Het wordt geleverd met een zuigslang van 16 voet en een afvoerslang van 33 voet voor eenvoudige vijverreiniging. De zuigmotor zuigt tot 1500 gallons per uur.

De pomp is krachtig genoeg om het afvoerwater tot 18 voet hoog te sturen. Je beweegt de telescoopstok rond de vijver om slib en puin op te zuigen. De toverstaf kan zo diep gaan als 16 voet. Het netsnoer is 40 voet lang.

Het wordt geleverd met een elektrische borstel en een reinigingskop op wielen. Ik heb een oase-vijver Vac 4en hij zuigt maar ongeveer 15 seconden op, dan stopt hij en soms keert de zuigkracht om? Het duurt erg lang om mijn vijver van maximaal 3000 gal te stofzuigen. Eventuele suggesties Beveel je de Matala power cycloon nog steeds aan voor een vijver van 275 gallon die 110 x 60 en 7 voet diep in het midden is en geloof je dat de Oase 5 een overweging is in vergelijking met de Matala?. De PondoVac Classic heeft een compact ontwerp met een ingebouwde handgreep voor eenvoudig gebruik.

Deze stofzuiger weegt slechts 23,5 pond, kan vijvers van 6 voet diep reinigen en wordt geleverd met een 13 meter lange zuigslang en een netsnoer van dezelfde lengte. Deze stofzuiger bevat ook een groot aantal spuitmondbevestigingen voor alle toepassingen, waaronder grind, vlakke oppervlakken en zelfs snaaralgen. Wat de zuigkracht betreft, wordt de PondoVac Classic aangedreven door een motor van 1.200 watt, die krachtig genoeg is om groot vuil en klonten vuil te verwerken die zich meestal op vijverbodems verzamelen. Deze vijverstofzuiger heeft een 13 meter lange inlaatslang met een ergonomische ingebouwde handgreep voor klitvrije reiniging.

De stofzuiger wordt geleverd met drie reinigingssproeiers, een opvangzak voor vuil en vier verlengbuizen voor de inlaatslang, zodat u op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. De Clean Sweep 1400 doet geweldig werk door de smurrie uit vijvers te reinigen, maar hij heeft wel een aantal problemen. Dit apparaat stopt met lopen om regelmatig water af te voeren, dus je hebt wat geduld nodig om het te gebruiken. Het vacuüm mist ook wielen, waardoor het lastig is om te verplaatsen en te vervoeren.

Anders is dit een zeer goede vijverstofzuiger die geen fortuin kost en een die gemakkelijk te gebruiken is. Wij beschouwen de PondoVac 3 van OASE als de beste vijverstofzuiger voor het geld. Deze stofzuiger wordt aangedreven door een motor van 1.600 watt en schakelt zichzelf niet uit om leeg te zijn, wat uw stofzuigtijd kan halveren. De reden dat dit vacuüm continu kan werken, is dat het een gepatenteerd ontwerp met twee kamers heeft.

Deze stofzuiger is een beetje aan de zware kant met 30 pond, maar het heeft wel ingebouwde wielen en een verstelbare handgreep om het verplaatsen gemakkelijker te maken. De OASE PondoVac 3 vijverstofzuiger is gemaakt van kunststof en de kwaliteit is niet zo geweldig. Sommige gebruikers melden dat het basisplastic gemakkelijk spanningsbreuken ontwikkelt rond het zij- en wielgebied. Dit vacuüm doet geweldig werk door dingen als vogelpoep en kleine stukjes en beetjes van vijverbodems op te zuigen, maar het blinkt niet uit in het oppakken van grote klonten crud en grote bladeren.

Dit is echter een betaalbare vijverstofzuiger die de klus redelijk goed klaart. We houden van de twee kamers van dit apparaat die het stofzuigen van een vijver veel sneller maken dan andere vijverstofzuigers met één kamer. Het kost de Muck Buster ongeveer 30 seconden om af te tappen zodra de tank vol is, maar hij start snel opnieuw op, dus er wordt niet veel tijd verspild aan het wachten tot deze automatische processen zijn voltooid. Deze stofzuiger werkt niet goed op rotsen en andere oneffen oppervlakken.

We denken dat het bedrijf een kleinere borstelbevestiging had kunnen toevoegen voor het reinigen van rotsen en andere items op de bodem van de vijver. De PondVac II is niet het snelste vijvervacuüm dat we hebben beoordeeld, aangezien het ruim een uur duurt om een vijver van 4.000 gallon schoon te maken. We hebben een tweede Matala-stofzuiger opgenomen in onze top 10-lijst omdat dit merk weet wat vijverbezitters nodig hebben in een goede stofzuiger. De MPC-VAC van Matala is een stofzuiger van industriële kwaliteit die is ontworpen om grote vijvers schoon te maken.

Deze unit is uitgerust met twee motoren en een slibpomp van 1 pk. Deze vijverstofzuiger weegt meer dan 70 pond en kost bijna twee keer zoveel als de topmodellen op onze lijst. Maar als je een grote vijver hebt en echte spierkracht nodig hebt om hem schoon te houden, zou dit vacuüm alle juiste vakjes voor je moeten aanvinken. Het is zeer goed gebouwd en staat op wielen om beweging en transport gemakkelijker te maken.

Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende spuitmondbevestigingen, een borstelopzetstuk, een plastic verlengpijp en nog een paar accessoires. Van alle goedkope opties die er zijn als het gaat om het schoonmaken van uw vijver, is de Python Ulti-Vac waarschijnlijk de beste. De zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs als het vuile water en vuil wordt geloosd. Sommige worden bijvoorbeeld geleverd met borstels waarmee u de zijkanten van uw vijver en eventuele decoratieve rotsen eromheen kunt schrobben, sommige hebben hulpstukken speciaal voor algen op het oppervlak of sproeiers met verstelbare openingen zodat u kleinere stenen kunt filteren.

Deze oplaadbare vijverreiniger is een uitstekende koop voor kleine vijvers met problemen zoals massale vuilverzadiging. U bevestigt de stofzuiger eenvoudig aan uw tuinslang, zet het water aan en de kracht van de waterdruk die het vacuüm binnenkomt, zuigt vuil, bladeren en andere smurrie rechtstreeks in het gaasnet op. Het nadeel is dat wanneer de pomp overschakelt op afvoer, al het water in de aanzuigslang terug de vijver in stroomt - waardoor een vuilwolk ontstaat die moeilijk weer op te zuigen is. Elke stofzuiger wordt geleverd met een 4-in-1 mondstuk, inclusief een vloerborstel, ronde borstel, eendenbekzuigborstel en een modderschraapborstel voor grondige reiniging.

Vijverstofzuigers worden door veel vijverbezitters gezien als het belangrijkste stuk hardware dat ze bezitten, en ze hebben een groot aantal voordelen voor zowel u als uw vijver. Als u iemand anders inhuurt om uw zwembad schoon te maken, hoeft u daar niet meer voor te betalen als u een zwembadstofzuiger heeft. In plaats van vuil in een opvangtank te verzamelen, stuurt de Pond Monsta het naar een stand-alone filtermand. Bekijk voordat u een aankoop doet de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over het reinigen van uw vijver met een stofzuiger.

Deze super betaalbare vijverstofzuiger is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft een kleine zuigkop, wat betekent dat het even kan duren om een vijver schoon te maken, en vooral een grote vijver. De PondVac II is vergelijkbaar geprijsd als andere vijverstofzuigers in zijn klasse en biedt genoeg voor het geld. Dat vermindert de totale reinigingstijd en zorgt voor een krachtigere zuigkracht in vergelijking met een vacuüm met één kamer. .

Leave Reply

All fileds with * are required