Wie stofzuigt zwembaden?

Ontworpen voor bovengrondse zwembaden tot 30 voet. Het duurt minder dan 2 uur om uw zwembad schoon te maken met ingebouwde waterfiltering en schrobben. Het wordt rechtstreeks aangesloten op uw zwembadfiltersysteem en bevat 32 ft. Het is krachtig, uitgebalanceerd en heeft geen hamergeluiden (gebruikelijk bij andere zwembadreinigers aan de zuigzijde) voor een stille werking.

Laat uw zwembad er op zijn best uitzien met onze selectie van de beste zwembadstofzuigers, met de beste ontwerpen voor alle soorten en maten zwembaden De beste zwembadstofzuigers maken het schoonmaken van uw zwembad in de achtertuin een fluitje van een cent. U wilt tenslotte dat uw zwembad sprankelt, maar u wilt er uw tijd aan besteden om ervan te genieten, niet om het schoon te maken. Gelukkig heeft de technologie een lange weg afgelegd en zijn er veel automatische zwembadstofzuigers die deze klus voor je kunnen voltooien. De Dolphin Nautilus CC Plus robotstofzuiger neemt de nummer één plek in, omdat deze automatisch uw zwembad in de achtertuin grondig reinigt met bijna geen inspanning van de gebruiker.

Deze robotreiniger werkt net als een robotstofzuiger in huis; je stelt hem gewoon in en vergeet het. Het heeft ook CleverClean-technologie die ervoor zorgt dat het zich een weg baant rond uw hele zwembad, inclusief de muren, zonder een plekje te missen. De Dolphin Nautilus is zeer efficiënt; hij kan een 33ft lang zwembad in minder dan twee uur reinigen, wat een stuk sneller is dan we zouden kunnen doen met een handmatige stofzuiger. Bovendien is het in staat om zwembaden tot 50 ft lang schoon te maken.

Over het algemeen is dit een fantastische reinigingsmachine die je leven zoveel gemakkelijker maakt. Het is duurder dan andere opties die er zijn, maar Dolphin is een gerenommeerd merk en wordt geleverd met een beperkte garantie van 24 maanden. Het is erg snel en gemakkelijk, zodat u meer tijd kunt besteden aan zwemmen en minder tijd kunt besteden aan schoonmaken. We denken dat het de investering zeker waard is.

Als je een kleiner zwembad hebt, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om uit te spatten op een dure, robotoptie met alle toeters en bellen zoals hierboven. Ga in plaats daarvan voor de Zodiac Baracuda G3 automatische zwembadreiniger. Deze supereenvoudige zuigzijreiniger heeft minder bewegende delen, dus er kan minder fout gaan. De Baracuda G3 wordt ook geleverd met een FlowKeeper-klep die de waterstroom regelt, waardoor het vacuüm effectief is, zelfs met pompen met lage snelheid.

En hoewel dit vacuüm is ontworpen voor ingegraven zwembaden, vonden we dat het ook goed werkt in bovengrondse zwembaden. Een van de belangrijkste nadelen is dat het niet werkt als uw zwembad langer is dan 39ft, wat niet ideaal is als u een groot zwembad heeft. Het maakt ook gebruik van het filtersysteem van uw zwembad, wat de levensduur kan verkorten en het kan verstopt raken met grof vuil zoals bladeren. Het duurt iets langer om schoon te maken dan een robotstofzuiger, omdat het zuigkracht gebruikt om rond te navigeren en vuil zal verwijderen als het erop komt, in plaats van te worden geprogrammeerd om alle delen van het zwembad te bedekken.

Als u een bijzonder vuil zwembad heeft met veel bladeren of grof vuil, is de Polaris 360 Inground Pool Cleaner een goede keuze. Het heeft een brede puinkeel en een ruime filterzak die dingen zoals bladeren, stokken of dennenappels gemakkelijk kan verzamelen. Het is veel beter om deze in een externe filterzak te laten verzamelen in plaats van rechtstreeks in het filtersysteem van uw zwembad te gaan, zoals ze zouden doen met een zuigzijreiniger. Het vermindert filterreiniging en kan de levensduur van het filter verlengen.

Als u tijd heeft en bereid bent om moeite te doen, kunnen kleine bovengrondse zwembaden effectief worden gereinigd met een handmatige stofzuiger. De Aqua Bug kan echter automatisch zwembaden tot 27ft lang reinigen met zeer weinig gebruikersinvoer. De Aqua Bug heeft een gepatenteerd SmartDrive-stuursysteem dat ervoor zorgt dat de bodem van het zwembad volledig wordt gereinigd. Het maakt verbinding met het skimmersysteem van het zwembad en trekt water vanaf de bodem van het zwembad omhoog met een turbine.

Dit systeem zorgt voor een constante, evenwichtige waterstroom, zodat het vacuüm zachtjes over de zwembadbodem beweegt. . Het wordt geleverd met voldoende slang om een zwembad tot 29ft lang schoon te maken. Het kan echter geen zwembaden schoonmaken met een ondiep uiteinde van minder dan 3ft diep.

Voor sommige ondiepere bovengrondse zwembaden kan dit een probleem zijn. Het belangrijkste nadeel van deze stofzuiger is dat het geen muren of treden reinigt, dus het is zeker niet de beste optie voor ingegraven zwembaden. Bovendien, deze zwembadstofzuigers met druk hebben een gespecialiseerde boosterpomp nodig, wat een belangrijke bonus is als uw zwembad is ontworpen met een bijgevoegde hogedrukreiniger. Als u veel zwaar vuil uit uw zwembad stofzuigt, moet uw filterinstelling worden ingesteld op „Afval.

Tot dusver is onze lijst gericht op stofzuigers die zijn ontworpen voor ingegraven zwembaden, maar bovengrondse zwembaden hebben vaak geen krachtige, ingebouwde pompsystemen om stofzuigers in de grond aan te bevestigen. Van welk type zwembadstofzuiger het beste werkt voor uw zwembad tot hoe gemakkelijk u uw zwembadonderhoud wilt hebben, er zijn een paar dingen die het overwegen waard zijn bij het doen van uw aankoop. Hoewel deze zwembadstofzuigers zeer effectief zijn in het schoonmaken van uw zwembad, zijn robotzwembadreinigers vrij duur. De stofzuiger wordt geleverd met een borstelkop en een opvangzak voor gaasafval, en het enige wat je hoeft te doen is de stofzuiger aan een tuinslang te haken.

Als u op zoek bent naar iets dat de wanden van uw zwembad daadwerkelijk schoonmaakt, in plaats van alleen maar te beweren, dan is de Polaris F9550 Sport de zwembadstofzuiger voor u. Deze stofzuiger maakt het zwembad uitstekend schoon met een ingebouwde schrobborstel en brede keel die groot vuil aankan. Drie jets leveren superieure stofzuigkracht en de grote 2,25-inch inlaat helpt groot en klein vuil op te vangen. Maar met de draadloze stofzuiger van Pool Blaster heeft u meer tijd om van uw zwembad te genieten en minder tijd om het schoon te maken.

Het gereedschap wordt geleverd met zowel een 10,5-inch vacuümkop voor grote oppervlakken, als een spleetmondstuk om in krappe ruimtes te komen. Vergeet niet dat verschillende zwembadstofzuigers zijn ontworpen voor zwembaden van verschillende grootte, dus zorg ervoor dat u er een koopt die aan de behoeften van uw zwembad voldoet. U kunt dan de meegeleverde aluminium paal gebruiken om de stofzuiger rond de vloer van uw bovengrondse zwembad te geleiden. .

Leave Reply

All fileds with * are required