Vijverzuigers bij mij in de buurt?

Resultaten 1 - 16 van 1000+ · Deze stofzuiger heeft vul- en afvoercycli, waardoor gebruikers niet alleen vuil kunnen extraheren, maar ook in tuinbedden kunnen legen. Hoewel u deze vijverstofzuiger technisch zou kunnen gebruiken voor zowel natte als droge toepassingen, het mist de basisopties voor droog filter om effectief te zijn voor dit doel. Als uw vijver veel groter is dan een hot tub van gemiddelde grootte, wilt u misschien iets substantiëler overwegen. Een goede vijverstofzuiger moet jarenlang een krachtige reiniging bieden, maar ook betrouwbaar en kosteneffectief zijn.

Maar als je een kleine, goed uitgebalanceerde vijver hebt die je relatief goed onderhoudt (dwz je laat hem niet overlopen met vuil), dan werkt een wateraangedreven stofzuiger voor jou. De PondoVac Classic testte dit vacuüm in een slibzware vijver van 2000 gallon en heeft goed werk geleverd door bodemmodder en slib te verwijderen. Omdat de pomp en aanzuiging niet zo krachtig zijn als sommige grotere modellen, kostte het iets meer werk om de hele vijverbodem leeg te maken. Deze royale slanglengte zou perfect zijn voor het reinigen van kleine meren en bredere vijvers, zodat u rechtstreeks naar het midden kunt gaan zonder de vijver in te waden om het schoonmaken te voltooien.

Deze methoden zijn meestal geschikter voor kleinere vijvers, of vijvers zonder vis, omdat het even kan duren voordat ze effectief zijn. Hoewel het geen groot verschil is, kan dit u mogelijk op de lange termijn geld besparen, vooral als u van plan bent de stofzuiger het hele jaar door regelmatig te gebruiken, of voor grootschalige schoonmaakklussen die meer tijd kosten om te voltooien. Vanwege hun effectiviteit zijn vijverstofzuigers vooral in koigevulde vijvers erg populair geworden, omdat koi vrij gevoelig kunnen zijn voor overmatig slibgehalte. Helaas is dit niet iets dat u kunt vermijden, aangezien bijna alle waterstofzuigers erg elektrisch hongerig zijn om de grote hoeveelheid zuigkracht en circulatie die nodig is voor een efficiënte reiniging van stroom te voorzien.

Wanneer de eerste opvangkamer van de PondoVac 4 zijn capaciteit nadert, schakelt het vacuüm over naar de tweede kamer en begint automatisch de inhoud van de eerste te ontladen. De POOLWHALE Portable Pond Vacuum is zo licht en gemakkelijk te gebruiken, en zo goedkoop, dat ik denk dat dit de eerste vijverstofzuiger is die je moet overwegen als je net begint. Sommige vijverstofzuigers zorgen voor een veel gemakkelijkere afvoer dan andere, sommige stofzuigers bieden ook een manier om het water rechtstreeks terug in uw vijver te filteren. Deze krachtige vijverzuigers worden meestal geleverd met een reeks pompclassificaties, stroomsnelheden, handgreeplengtes en verschillende slangbevestigingen.

Leave Reply

All fileds with * are required