Beste vijverstofzuigers?

Deze krachtige tweekamer vijverstofzuiger van OASE is een upgrade ten opzichte van de geliefde PondoVac Classic. Houd er rekening mee dat elektrische stofzuigers ook elektrische stroomvereisten hebben. Helaas kan dit voor de meeste stofzuigers behoorlijk hoog zijn - meer dan 1.000 watt -. Dat betekent dat het een beetje duur kan zijn om uw elektrische stofzuiger voor een langere periode te laten werken.

Dankzij de krachtige motor van 1800 watt, twee kamers en automatische ontlading kunt u snel door het reinigen gaan zonder te hoeven wachten tot de stofzuiger u inhaalt. De stofzuiger is gebouwd met voldoende zuigkracht om helemaal tot 18 voet te reiken, terwijl je met de 26 voet zuigslang ver in het midden van ruime vijvers kunt reiken. Voordelen · Extreem krachtige zuigkracht · Maximale diepte van 18 voet· Automatische ontlading· Transparante buissecties OASE omzeilt de beperkingen van de constructie met één kamer door de pomp elke 15 seconden automatisch van aanzuiging naar afvoer te laten schakelen. De 16 voet zuigslang is gemaakt van plastic, waardoor hij iets minder duurzaam is dan de slang van de PondoVac 4.Toch wordt het geleverd met hetzelfde transparante gedeelte, zodat u uw reinigingsinspanning kunt controleren en dankzij de maximale zuigdiepte van 7 voet is dit vacuüm net zo geschikt voor diepere vijvers.

Daarmee krijg je ongeveer 15 seconden zuigkracht voordat je het vacuüm uit de vijver moet halen en het opgevangen water door een filter moet dumpen (niet inbegrepen). De zuigkracht is zeer beperkt, vooral voor vijvers dieper dan ongeveer 3-4 voet diep. Bovendien kan het behoorlijk omslachtig zijn om het vacuüm uit het water te trekken en het elke 15 seconden handmatig af te tappen als u een groter gebied probeert te bedekken. Nadelen · Moet elke 15 seconden handmatig worden afgetapt · Zeer beperkte zuigkracht voor vastzittende grimmige.

Matala Power-Cyclone Pond Vacuum Ons winnende product op de lijst met beste zwembadstofzuigers is de POOL BLASTER oplaadbare zwembadreiniger. Als we naar de kenmerken en kwaliteit kijken, kunnen we zeggen dat het product terecht in onze categorie met de beste prijs-kwaliteitverhouding valt. Bedenk hoe diep uw vijver is en of het vacuüm met succes op die diepte kan werken. Als uw vijver groot genoeg is, moet u mogelijk met uw stofzuiger rond de omtrek lopen om alles schoon te krijgen.

De meeste experts bij bedrijven als Classic Cleaners zijn het erover eens dat een stofzuiger je vijf tot zeven jaar moet geven voordat ze moeten worden vervangen. De Pondleader Professional is een mooie vijverstofzuiger die hoge cijfers scoort omdat hij bijzonder eenvoudig te gebruiken is en betrouwbaar werkt. De stofzuiger heeft voldoende zuigkracht om zowel kleine steentjes als vastzittend vuil op te vangen, wat het schoonmaken van vijvers met rotsachtige bodems aanzienlijk gemakkelijker kan maken. De Matala Pond Vacuum II Muck Vac is een strak en stijlvol apparaat dat de aantrekkingskracht van uw vijver zal verbeteren en tegelijkertijd schoon zal houden.

Zoek daarom naar een stofzuiger met een sterke bouwkwaliteit en vergeet niet om te controleren op schade om ervoor te zorgen dat uw vijver schoon blijft. Daarom, wanneer u op zoek bent naar een vijverstofzuiger, zorg er dan voor dat u er een koopt met de juiste hulpstukken voor uw vereisten. De Matala Power-Cyclone is bijzonder goed genoemd omdat dit ding ongelooflijk sterk is en ontworpen voor aannemersniveau en voor grote vijvers in het bijzonder. Verminder drastisch de hoeveelheid werk die nodig is om uw vijver er fris uit te laten zien en uw vissen gezond te houden.

Het wordt geleverd met een elektrisch vacuümapparaat dat vuil en vuil opvangt en een borstelopzetstuk voor schrobben en reinigen. Een hoger debiet betekent dat uw vijverreiniger in een korter tijdsbestek meer gallons per uur kan filteren. Wanneer de tweede kamer bijna vol is, schakelt het vacuüm weer over naar de eerste en wordt de inhoud van de tweede kamer afgevoerd. Aan de andere kant kunnen de meeste vijverstofzuigers zelf water afvoeren en sommige kunnen zelfs tegelijkertijd water opzuigen en afvoeren.

Vijver met dubbele kamer zuigt water aan en voert het tegelijkertijd af uit twee verschillende waterkamers.

Leave Reply

All fileds with * are required