Wat is het beste vijvervacuüm?

Deze krachtige vijverstofzuiger met dubbele kamer van OASE is een upgrade ten opzichte van de geliefde PondoVac Classic. Houd er rekening mee dat elektrische stofzuigers ook elektrische stroomvereisten hebben. Helaas kan dit voor de meeste stofzuigers behoorlijk hoog zijn - meer dan 1.000 watt -. Dat betekent dat het een beetje duur kan zijn om uw elektrische stofzuiger voor een langere periode te laten werken.

Dankzij de krachtige motor van 1800 watt, twee kamers en automatische ontlading kunt u snel door het reinigen gaan zonder te hoeven wachten tot de stofzuiger u inhaalt. De stofzuiger is gebouwd met voldoende zuigkracht om helemaal tot 18 voet te reiken, terwijl je met de 26 voet zuigslang ver in het midden van ruime vijvers kunt reiken. Plus·Extreem krachtige zuiging· Maximale diepte van 18 voet· Automatische ontlading· Transparante buissecties OASE omzeilt de beperkingen van de constructie met één kamer door de pomp elke 15 seconden automatisch van aanzuiging naar afvoer te laten schakelen. De 16 voet zuigslang is gemaakt van plastic, waardoor hij iets minder duurzaam is dan de slang van de PondoVac 4.Toch wordt het geleverd met hetzelfde transparante gedeelte, zodat u uw reinigingsinspanning kunt controleren en dankzij de maximale zuigdiepte van 7 voet is dit vacuüm net zo geschikt voor diepere vijvers.

Daarmee krijg je ongeveer 15 seconden zuigkracht voordat je het vacuüm uit de vijver moet halen en het opgevangen water door een filter moet dumpen (niet inbegrepen). De zuigkracht is zeer beperkt, vooral voor vijvers dieper dan ongeveer 3-4 voet diep. Bovendien kan het behoorlijk omslachtig zijn om het vacuüm uit het water te trekken en het elke 15 seconden handmatig af te tappen als u een groter gebied probeert te bedekken. Nadelen · Moet elke 15 seconden handmatig worden afgetapt · Zeer beperkte zuigkracht voor vastzittende grimmige.

De Oase Pondovac 3 was veruit de krachtigste en de beste tuinvijverstofzuiger die we hebben getest. Met een motor van 1600 watt was hij in staat om water op te zuigen van meer dan 7 voet diep. Het heeft sterke ingebouwde wielen en een verstelbare handgreep zorgt voor gemakkelijke verplaatsing en transport. De PondoVac 3 bevat vier spuitmonden voor alle toepassingen.

Ook inbegrepen is een doorzichtige verlengbuis (1,6 voet lang), die eenvoudige visuele inspectie mogelijk maakt om de werking te controleren. Na het bekijken van alle vijverstofzuigers in deze review en het testen van al hun functies, ontdekten we dat de OASE Pondovac Classic per saldo een van de beste vijverzuigers op de markt was binnen een bepaald budget. De Oase Pondovac werd geleverd met een 13 voet lange voedingskabel en ook een 13 voet lange zuigslang, wat prima was voor de meeste toepassingen. Dit komt omdat de stofzuiger wordt gebruikt om specifieke delen van slib of puin in uw vijver op te ruimen en niet al het water opzuigt.

Bovendien kan de stofzuiger tot een diepte van 1,8 meter reinigen, wat geschikt is voor de meeste kleine tot middelgrote vijvers. Kleine stofzuigers zijn het beste voor kleine vijvers - blijf lezen voor mijn topkeuzes en waarom ik ze heb gekozen, of spring nu naar de vijverstofzuigers. Bedankt Josh, als je het je kunt veroorloven, zijn de vijverstofzuigers met dubbele kamer zeker de juiste keuze, ze zijn zoveel sneller en effectiever. Vijverstofzuigers hebben doorgaans een ontwerp met één kamer of dubbele kamer, wat de algehele efficiëntie en kracht van het gereedschap kan beïnvloeden.

Het wordt bevestigd aan uw tuinslang, die zuigkracht gebruikt om vuil en puin van de bodem van uw vijver te trekken. Maar als je een kleine, goed uitgebalanceerde vijver hebt die je relatief goed onderhoudt (dwz je laat hem niet overspoeld worden met vuil), dan werkt een wateraangedreven stofzuiger voor jou. Het primaire doel van een vijverstofzuiger is om water en afval uit uw vijver in de binnenkamer te zuigen, vandaar dat uw stofzuiger een motor gebruikt die water en lucht uit het mondstuk van uw stofzuiger trekt. Deze zware vijverstofzuiger van Matala is de ideale keuze voor grote, vieze vijvers die niet vaak worden schoongemaakt.

Omdat je een watermassa schoonmaakt en niet bijvoorbeeld de vloer van je woonkamer, werken vijverstofzuigers een beetje anders dan gewone stofzuigers. De vier buigbestendige aluminium zuigbuizen met een 16ft zuigslang en een 8ft afvoerslang zijn perfect voor alle vijvergroottes. Maak de container leeg, verander een bepaald percentage water volgens uw berekeningen en geniet van uw sprankelend schone vijverecosysteem. Als u op zoek bent naar een uitgebreid en krachtig apparaat dat de klus kan klaren, dan is de OASE Pondovac 4 vijverstofzuiger er een die u moet overwegen.

Daarom, wanneer u op zoek bent naar een vijverstofzuiger, zorg er dan voor dat u er een aanschaft met de juiste hulpstukken voor uw vereisten. .

Leave Reply

All fileds with * are required