Moet je een vijver stofzuigen?

Als u geen overschot aan vuil in uw vijver wilt, is een vijverstofzuiger de beste en gemakkelijkste manier om uw vijver schoon te houden. vijverstofzuigers kunnen al het vuil en smurrie op de bodem van uw vijver opzuigen, zodat u dit niet handmatig hoeft te doen. Je zuigt in feite het slib of puin op waar het zich ook in de vijver bevindt. Wanneer de container vol is, voert u het slib af op elk bed of elke rand in de buurt van de vijver.

Vijverstofzuigers kunnen helpen om de reinigingstijd in tuinvijvers met uren te verkorten en verwijderen ook veel van het harde werk en de rommel die ermee gepaard gaan. Heeft u een vijverstofzuiger nodig? Een winkelstofzuiger kan worden gebruikt om vijvers schoon te maken. Als u het water dat door het vacuüm uit uw vijver wordt gezogen niet terug in uw vijver leidt, moet u het bijvullen met vers water. Er is een mogelijkheid dat als u de modder opzuigt, het water in uw vijver vies en troebel wordt als de modder wordt verstoord, dit kan het wat moeilijker maken om te zien wat u doet, maar het zal na een tijdje bezinken.

De meeste vijverstofzuigers hebben een mondstuk dat klein genoeg is om het oppervlak van de kiezels en de gebieden ertussen schoon te maken. Voor kleinere vijvers kun je het goed redden met alleen een slangaangedreven model, maar dit type stofzuiger is iets minder efficiënt dan een aangedreven stofzuiger. Een probleem dat zich kan voordoen, is dat meer vuil uw vacuüm verstopt dan het aankan, maar dit zou hoe dan ook gebeuren als u een normale tuinslang op uw vijver zou gebruiken. Net als uw normale huishoudelijke stofzuiger wordt een vijverstofzuiger gebruikt om vuil en modder te verwijderen, het is gewoon een vijverstofzuiger die het in uw vijver doet in plaats van in uw tapijten, maar hoe werkt een vijverstofzuiger en heeft u er een nodig.

Mijn advies is om uw vijver eerst schoon te maken met een normale tuinslang en vervolgens het vuil van de bodem te stofzuigen als er iets overblijft. Een filtersysteem wordt aanbevolen voor elke vijver die vis bevat, maar vijverstofzuigers bieden een enorme helpende hand. Laat daar geen vuil achter en houd uw stofzuiger schoon - als u een vuile stofzuiger heeft, wordt uw vijver waarschijnlijk net zo vuil. De meeste vijverstofzuigers kunnen worden gebruikt om dit en ander zacht onkruid te verwijderen dat in uw vijverwater drijft.

Sommige vijverstofzuigers worden geleverd met een touwzak die u over het uiteinde van de afvoerleiding plaatst om het vuil op te vangen, dat betekent dat al het afval in de zak blijft en er alleen water naar buiten komt, u kunt het water dan weer in de vijver lozen als u dat wilt. Vijverstofzuigers werken door al het vuil zoals bladeren en visafval samen met de modder en slib uit uw vijver op te zuigen, het betekent ook dat ze ook het water uit uw vijver opzuigen, het water plus het afval komen de machine binnen via de inlaat en uitgangen via de uitlaat, meestal aan de achterkant van de machine. U kunt uw vijverstofzuiger ook gebruiken voor het opzuigen van drijvende algen, dekkruid en ander vuil dat u op het oppervlak van uw vijverwater vindt drijven. Als u van uw winkelstofzuiger een vijverstofzuiger wilt maken, hoeft u alleen maar een paar leidingen aan het uiteinde toe te voegen.

Er is een flexibele afvoerleiding die wordt aangesloten op de uitlaat van het vacuüm zodat het water naar buiten kan, het water dat met al het afval naar buiten komt, kan op uw tuinplanten of rechtstreeks in een afvoer worden geleid. Als je er zeker van wilt zijn dat al het vuil wordt opgezogen, gebruik dan enkele filters die in je stofzuiger zijn ingebouwd, zodat niets naar buiten kan ontsnappen.

Leave Reply

All fileds with * are required