Vijverstofzuigers?

Resultaten 1 - 16 van 1000+ · Deze stofzuiger heeft vul- en afvoercycli, waardoor gebruikers niet alleen vuil kunnen extraheren, maar ook in tuinbedden kunnen legen. Houd er rekening mee dat elektrische stofzuigers ook elektrische stroomvereisten hebben. Helaas kan dit voor de meeste stofzuigers behoorlijk hoog zijn - meer dan 1.000 watt -. Dat betekent dat het een beetje duur kan zijn om uw elektrische stofzuiger voor een langere periode te laten werken.

Deze krachtige vijverstofzuiger met dubbele kamer van OASE is een upgrade ten opzichte van de geliefde PondoVac Classic. Dankzij de krachtige motor van 1800 watt, twee kamers en automatische ontlading kunt u snel door het reinigen gaan zonder te hoeven wachten tot de stofzuiger u inhaalt. Bovendien biedt de PondoVac 4 nauwkeurige controle over de zuigkracht, zodat u de toevoer voor ondiep water rond de randen van uw vijver kunt aanpassen. Bovendien betekent een maximale zuigdiepte van zeven voet dat dit vacuüm geschikt is voor relatief diepe lagunes in de achtertuin.

De stofzuiger is gebouwd met voldoende zuigkracht om helemaal tot 18 voet te reiken, terwijl je met de 26 voet zuigslang ver in het midden van ruime vijvers kunt reiken. Voors· Extreem krachtige zuigkracht · Maximale diepte van 18 voet· Automatische ontlading· Transparante buissecties Het ontwerp met één kamer van dit vacuüm betekent dat u moet schakelen tussen aanzuiging en afvoer. De Muck Vac zuigt automatisch 40 seconden aan en ontlaadt vervolgens gedurende 20 seconden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verstoppingen door overzuigen. Houd er rekening mee dat hoewel dit vacuüm slechts matig zwaar is met 25 pond, hij niet met wielen wordt geleverd.

Dat betekent dat je behoorlijk wat kracht moet hebben om dit vacuüm rond te verplaatsen, of een kar om hem door de tuin te duwen. Nadelen · Werkt slechts tot 5 voet diep· Geen wielen· Schakelt automatisch elke minuut 20 seconden uit OASE omzeilt de beperkingen van de constructie met één kamer door de pomp elke 15 seconden automatisch van aanzuiging naar afvoer te laten schakelen. De PondoVac 3 is een iets lichter alternatief voor OASE's PondoVac 4, maar het biedt veel van dezelfde ontwerpaspecten die de PondoVac 4 tot onze algehele favoriete vijverstofzuiger maken. De 16 voet zuigslang is gemaakt van plastic, waardoor hij iets minder duurzaam is dan de slang van de PondoVac 4.Toch wordt het geleverd met hetzelfde transparante gedeelte, zodat u uw reinigingsinspanning kunt controleren en dankzij de maximale zuigdiepte van 7 voet is dit vacuüm net zo geschikt voor diepere vijvers.

Daarmee krijg je ongeveer 15 seconden zuigkracht voordat je het vacuüm uit de vijver moet halen en het opgevangen water door een filter moet dumpen (niet inbegrepen). De zuigkracht is zeer beperkt, vooral voor vijvers dieper dan ongeveer 3-4 voet diep. Bovendien kan het behoorlijk omslachtig zijn om het vacuüm uit het water te trekken en het elke 15 seconden handmatig af te tappen als u een groter gebied probeert te bedekken. Nadelen · Moet elke 15 seconden handmatig worden afgetapt · Zeer beperkte zuigkracht voor vastzittende grimmige vijverstofzuigers bestrijken een breed scala aan ontwerpen voor elke vijver en elk budget.

Tweekamervijverzuigers zoals de OASE PondoVac 3 en PondoVac 4, evenals de zware Matala Power-Cyclone, zijn perfect voor aquarianen met grote waterpartijen en veel vastzittend vuil om schoon te maken. Hallo daar, mijn naam is Christopher en ik ben de maker en redacteur van deze site. Ik heb de afgelopen 23 jaar succesvolle aquaria gehad. Mijn missie is om te onderwijzen, te informeren en te entertainen over alles wat vis is.

Dit systeem is ideaal voor zwembaden, fonteinen, vijvers of andere waterpartijen die een grote hoeveelheid vuil kunnen veroorzaken. De Oase PondoVac 5 neemt de beste eigenschappen van het vorige model en maakt ze nog beter. De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld. .

De zuigmotor zuigt tot 1500 gallons per uur. De pomp is krachtig genoeg om het afvoerwater tot 18 voet hoog te sturen. Je beweegt de telescoopstok rond de vijver om slib en puin op te zuigen. De toverstaf kan zo diep gaan als 16 voet.

Het netsnoer is 40 voet lang. Het wordt geleverd met een elektrische borstel en een reinigingskop op wielen. Ik heb een oase-vijver Vac 4en hij zuigt maar ongeveer 15 seconden op, dan stopt hij en soms keert de zuigkracht om? Het duurt erg lang om mijn vijver van maximaal 3000 gal te stofzuigen. Eventuele suggesties Beveel je de Matala power cycloon nog steeds aan voor een vijver van 275 gallon die 110 x 60 en 7 voet diep in het midden is en geloof je dat de Oase 5 een overweging is in vergelijking met de Matala?.

Als u een kleine vijver heeft met minimaal slib, kan een minder krachtig vacuüm met een lagere capaciteit prima zijn. Ondanks het werken met en het opnemen van water, zou een stofzuiger voor het reinigen van uw vijver ongeveer dezelfde tijd moeten meegaan als een standaardstofzuiger met de juiste zorg en onderhoud. Als uw vijver relatief klein is, is de slanglengte misschien niet zo belangrijk voor u. Wateraangedreven vijverstofzuigers sturen zoet- en vijverwater naar de uitstroom voor het besproeien van het gazon, struiken of tuin.

Over het algemeen zijn handmatige pompstofzuigers alleen geschikt voor de kleinste vijvers, of zelfs aquaria, en zijn ze niet efficiënt genoeg om een normale visvijver betrouwbaar schoon te maken. Vijverstofzuigers werken op dezelfde manier als standaardstofzuigers, in die zin dat ze allebei een elektromotor gebruiken om een krachtige zuigkracht te creëren. In plaats van vuil in een opvangtank te verzamelen, stuurt de Pond Monsta het naar een stand-alone filtermand. Als uw vijver groot genoeg is, moet u mogelijk met uw stofzuiger rond de omtrek lopen om alles schoon te krijgen.

Zelfs in schoon ogende vijvers is er een continue verzameling fijne deeltjes die zich op de bodem nestelt. Een grotere vijver met meer vuil op de bodem vereist meer zuigkracht, terwijl kleinere en relatief schone vijvers lang niet zoveel zuigkracht nodig hebben. Terwijl stofzuigers met één motor zuiniger zijn en een goede keuze kunnen zijn voor kleinere waterpartijen of vijvers. Tenzij u een vijverstofzuiger heeft, is de enige andere optie om vijverslib te verwijderen met een basisnet of een verwijderaar op basis van bacteriën.

Vanwege hun effectiviteit zijn vijverstofzuigers vooral in koigevulde vijvers erg populair geworden, omdat koi vrij gevoelig kunnen zijn voor overmatig slibgehalte. Hoewel u deze vijverstofzuiger technisch zou kunnen gebruiken voor zowel natte als droge toepassingen, mist hij de basisopties voor droog filter om effectief te zijn voor dit doel. Hier duiken we diep in alles wat u moet weten over wat vijverstofzuigers zijn en hoe u degene kunt vinden die geschikt is voor uw landschapsaquarium. Als u een grotere vijver heeft met veel slibvorming, kan een zwaarder model nodig zijn met een sterkere interne pomp.

.

Leave Reply

All fileds with * are required