Wat is het beste vijvervacuüm om te kopen?

Matala Power-Cyclone vijverstofzuiger (Heavy Duty). Matala Pond Vacuum II Muck Vac (voor vijvers tot 3.000 gallons). OASE 602401853010 PondoVac Classic (beste budgetoptie). Aura 6250 Paradise Power Spa-stofzuiger.

De Oase PondoVac 5 neemt de beste eigenschappen van het vorige model en maakt ze nog beter. De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld. Het wordt geleverd met een zuigslang van 16 voet en een afvoerslang van 33 voet voor eenvoudige vijverreiniging. De zuigmotor zuigt tot 1500 gallons per uur.

De pomp is krachtig genoeg om het afvoerwater tot 18 voet hoog te sturen. Je beweegt de telescoopstok rond de vijver om slib en puin op te zuigen. De toverstaf kan zo diep gaan als 16 voet. Het netsnoer is 40 voet lang.

Het wordt geleverd met een elektrische borstel en een reinigingskop op wielen. Ik heb een oase-vijver Vac 4en hij zuigt maar ongeveer 15 seconden op, dan stopt hij en soms keert de zuigkracht om? Het duurt erg lang om mijn vijver van maximaal 3000 gal te stofzuigen. Eventuele suggesties Beveel je de Matala power cycloon nog steeds aan voor een vijver van 275 gallon die 110 x 60 en 7 voet diep in het midden is en geloof je dat de Oase 5 een overweging is in vergelijking met de Matala?. Deze vijverstofzuiger is ideaal voor vijvers die 7,5 voet diep of minder zijn.

U kunt het sterke zuigdebiet van 2100 GPH heel mooi gebruiken bij het schoonmaken van uw vijver. Dit zou een zeer effectief reinigingsproces mogelijk maken. Deze vijverstofzuiger is absoluut een geweldig product en het maakt zeer goede prestaties mogelijk voor een redelijke prijs. Het heeft 4 aluminium zuigbuizen, 1 transparante zuigbuis en 5 spuitmonden - verstelbaar vloermondstuk, snaaralgenmondstuk, breed mondstuk, borstelmondstuk en nat zuigmondstuk.

Dit product is perfect voor het reinigen van vijvers tot 10.000 gallons. De maximale diepte van de slangen is ongeveer 6 voet, waardoor u vrij diep kunt gaan en effectief kunt reinigen, zelfs in diepe vijvers. Over het algemeen is deze reiniger een goed ontworpen stofzuiger die u een zeer effectief gebruik en een grote tankinhoud mogelijk maakt die langdurige reinigingsactiviteiten mogelijk maakt. We raden de Matala-stofzuiger aan voor vijverbezitters die vijvers hebben van 10.000 gallons of minder en niet dieper zijn dan 6 voet.

De reiniger heeft een motor van 1200 W waarmee u vijvers kunt reinigen die maximaal 6,6 voet diep zijn. Het pakket bevat ook een aantal zeer goede benodigdheden, waarmee u het hele reinigingsproces veel gemakkelijker kunt maken. Het heeft een snaaralgenmondstuk, een spleetmondstuk en een vloermondstuk. Deze stofzuiger is geweldig voor vijvers die 6 voet diep of minder zijn.

Het heeft een 16 voet lange zuigslang en een 8 voet lange afvoerslang. Deze lengtes zijn ook perfect voor middelgrote en grotere vijvers. Het is ideaal voor vijvers die tot 3000 liter water bevatten. Het enige probleem dat u zou kunnen hebben, is dat het is ontworpen voor kleine tot middelgrote vijvers en daarom kunnen grotere vijvers moeilijk schoon te maken zijn.

Deze stofzuigers zijn ontworpen om krachtige zuigkracht en gespecialiseerde sproeiers te gebruiken om kleverige stoffen van uw vijverwanden en vloer te verwijderen. Omdat het vuil water terug in uw vijver laat stromen en het geleidelijk vervuilt met giftige stoffen. Plaats uw vijverstofzuiger eenvoudig op droog land, ver genoeg weg van de rand van de vijver om te voorkomen dat u tijdens gebruik per ongeluk in het water valt. Als deze klus niet wordt ondernomen, zullen onvermijdelijk voedingsniveaus toenemen en zal uw vijver waarschijnlijk last hebben van algenbloei, slechte waterkwaliteit en gezondheidsproblemen bij vissen.

Dit laatste zorgt ervoor dat u het meeste uit uw stofzuiger kunt halen en altijd op de meest efficiënte manier schoonmaakt. De afvoerzak is ook redelijk klein, maar het vacuüm houdt de modder goed onder controle. De meeste experts bij bedrijven als Classic Cleaners zijn het erover eens dat een stofzuiger je vijf tot zeven jaar solide moet geven voordat ze moeten worden vervangen. Dankzij dit is het een zeer handig apparaat voor het schoonmaken van kleinere en krappe vijvers, die vaak moeilijk te manoeuvreren zijn met een groot vacuüm.

Deze stofzuigers zijn veel beter in het opruimen van natte rommel, omdat ze een sterk filter of opbergzak gebruiken om vuil van het water te scheiden. Dit komt omdat de stofzuiger wordt gebruikt om specifieke delen van slib of puin in uw vijver op te ruimen en niet al het water opzuigt. Als het vol is, gaat het vacuüm automatisch uit en moet je wachten tot de kamer het afval heeft geloosd voordat je weer kunt beginnen met het schoonmaken van je vijver. Als u kleine vissen of bakken in de vijver heeft, kunt u het debiet van de stofzuiger aanpassen en op een lagere sterkte instellen.

Deze stofzuiger heeft een standaard 1,25-inch bevestigingsbevestiging, dus hij is compatibel met een breed scala aan palen. Vijverstofzuigers zijn speciaal gemaakt om vuil in water op te zuigen, wat betekent dat ze ook water opnemen tijdens het reinigingsproces en het terug in de vijver verdrijven nadat het is gefilterd. Deze stofzuiger beschikt ook over de automatische vul- en afvoercycli, waardoor een veel eenvoudiger reinigingsproces mogelijk is met minder tijd besteed aan het vullen en aftappen van de stofzuiger. .

Leave Reply

All fileds with * are required