Is een vijverstofzuiger de moeite waard?

Als u geen overschot aan vuil in uw vijver wilt, is een vijverstofzuiger de beste en gemakkelijkste manier om uw vijver schoon te houden. vijverstofzuigers kunnen al het vuil en smurrie op de bodem van uw vijver opzuigen, zodat u dit niet handmatig hoeft te doen. Een krachtige stofzuiger nodig om grote klussen aan te kunnen? Zoek niet verder dan de Matala Power Cyclone. Dit is een vacuüm voor continu gebruik met een zuigkracht tot 1500 gph.

De Oase Pondovac Classic is een eenkamerstofzuiger met een geweldige prijs voor mensen met een beperkt budget. Het apparaat schakelt tussen aanzuiging en afvoer. De Oase Pondovac Classic wordt ook geleverd met een garantie van twee jaar en gebruikers hebben gezegd dat het goed werkt als koivijverstofzuiger. Er is echter apparatuur waarmee u uw vijver met minimale overlast kunt opruimen; een snelle weg naar helder, helder water.

Een vijvervacuüm, zorgvuldig gebruikt, zal snel elke vijver van vuil en puin verwijderen, van algen en snaaralgen tot slib en dode vegetatie. De Oase Pondovac Classic 602401853010 vijverstofzuiger verwijdert vuil uit vijvers met een diepte tot 6 voet. Het beschikt over een lange slang van 13 voet die een zekere mate van flexibiliteit biedt. De slang is breed en heeft een metalen constructie voor duurzaamheid.

Het vacuüm is effectief met puin, kiezels en rottende materie. Het zuigt echter veel water op, dus het kan zijn dat gebruikers het waterniveau moeten verlagen voordat ze stofzuigen voor efficiëntie. Periodiek vijverzuigen vermindert de opbouw van slib en organisch afval aanzienlijk. Het water blijft helder en schoon en je zult waarschijnlijk minder algenproblemen hebben.

Deze stofzuigers zijn meestal beter voor de meeste vijvers vanwege hun effectieve zuigkracht, die vijvermest, slib, slib en grind gemakkelijk opruimt. Daarmee krijg je ongeveer 15 seconden zuigkracht voordat je het vacuüm uit de vijver moet halen en het opgevangen water door een filter moet dumpen (niet inbegrepen). Het belangrijkste is dat de tweekamerconstructie en automatische afvoer ervoor zorgen dat u deze vijverstofzuiger continu kunt laten lopen, zodat u een grote vijver in slechts enkele uren kunt reinigen. Dat gezegd hebbende, dit vacuüm is alleen geschikt voor zeer kleine vijvers met relatief oppervlakkig slib in plaats van vastzittend vuil.

In plaats van vuil in een opvangtank te verzamelen, stuurt de Pond Monsta het naar een stand-alone filtermand. De stofzuiger wordt geleverd met 4 verschillende spuitmondbevestigingen, wat geweldig is voor een instapmodel, waarbij elk geschikt is voor een ander doel. Door de royale afmeting van de afvoer kunt u indien nodig afvalslib op grote afstand van uw vijverwater verwijderen. Afhankelijk van hoeveel flexibiliteit u wilt op het gebied van reiniging, moet u mogelijk rekening houden met de vacuümhulpstukken en spuitmondafmetingen.

De stofzuiger heeft geen netsnoer en hoeft niet op een stopcontact te worden aangesloten, wat flexibiliteit in het gebruik biedt. De zuigkracht die u nodig heeft van uw stofzuiger hangt grotendeels af van de grootte van uw vijver en hoe vuil deze wordt tussen schoonmaakbeurten. Tenzij u een vijverstofzuiger heeft, is de enige andere optie om vijverslib te verwijderen met een basisnet of een verwijderaar op basis van bacteriën. Dat vermindert de totale reinigingstijd en zorgt voor een krachtigere zuigkracht in vergelijking met een vacuüm met één kamer.

Als u echter een zeer diepe maar kleine vijver heeft, is het misschien beter om te investeren in een vacuüm met een iets kortere slanglengte maar met een hoger zuigdieptepotentieel. De 1800 watt zuigpomp maakt gebruik van een gepatenteerd tweekamersysteem dat non-stop stofzuigen mogelijk maakt, zelfs terwijl het vuile water en vuil uit de opvangtank worden gespoeld.

Leave Reply

All fileds with * are required